Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: ubah kata, replaced: yaiku → ya iku (3) using AWB
[[Gambar:Atjeh Overgave Januari 1903.jpg|thumb|250px|Kolonialisme]]
'''Kolonialisme''' yaikuya iku pangembangan kekuasaan ing nagara.<ref name="internet 1">{{id}}[http://www.republika.co.id/berita/dunia-islam/islam-mancanagara/12/05/25/m4kucz-islamofobia-bentuk-kolonialisme-as-dan-sekutu:Pengertian Kolonialisme](diunduh pada hari Selasa tanggal 5 Juni 2012 pukul 15.33)</ref> Kekuasaan iki ana loro yaikuya iku menungsa lan wewengkon. Sing ndukung kolonialisme duwé panyaruwé yaikuya iku hukum kolonial gawé untung nagara sing dikolonialèkaké kanthi ngembangaké infrastruktur ékonomi lan politik sing dibutuhaké kanggo majukaké, lan dhémokrasi.<ref name="internet 2">{{id}}[http://www.freewebs.com/rinanditya/konsepkolonialismedkk.htm freewebs.com:Kolonialisme](diunduh pada hari Selasa tanggal 5 Juni 2012 pukul 15.33)</ref> Dhèwèké ngrujuaké ing sisa koloni, kaya [[Amérika Serikat]], [[Australia]], [[Selandia Baru]], [[Hong Kong]], lan [[Singapura]] dadi tuladha suksès sakwisé kolonialismé.<ref name="internet 2"/>
 
==Cathetan==
17.997

besutan