Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku (2) using AWB
{{Pendhidhikan ing Indonesia}}
'''Pendhidhikan''' yaikuya iku proses kanggo peserta didik metu saka kahanan kang durung mandiri, durung déwasa, dereng mardika tumuju kahanan kang luwih mandiri, luwih diwasa, tanggung jawab lan berbudaya. Proses pendhidhikan yaikuya iku pengajaran keahlian khusus, pemberian lan penambahan pengetahuan, pertimbangan lan kebijaksanaan.
 
Wonten ing Indonesia, pendhidhikan anggadahi tujuan inggih kados ingkang dipun sebutaken wonten UU RI No.20 taun 2003, inggih menika
17.997

besutan