Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
'''Titik umob''' iku suhu ([[temperatur]]) nalika sawijining zat [[cair]] bakal umob lan owah rupa dadi [[uap]]
 
Titik umob dipengaruhi uga déning tekanan [[udhara]], tegesé saya gedhé tekanan udhara saya dhuwur titik umobé zat cair kasebut. Ing tekanan lan temperatur udhara standar(76 cmHg, 25 °C) titik umob banyu yaikuya iku 100 °C
 
== Delengen uga ==
17.998

besutan