Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
'''Kasultanan Oman''' iku sawijining nagara ing [[Semenanjung Arab|Jazirah Arab]] bagéyan kidul-wétan, [[Asia]] bagéyan [[Asia Kidul-kulon|kidul-kulon]]. Oman wewatesan karo [[Uni Emirat Arab]] ing sisih kulon-lor, [[Arab Saudi]] ing sisih kulon, lan [[Yaman]] ing sisih kidul-kulon.
 
Watara 98,8% padunung Oman nganut agama [[Islam]]. [[Sultané]] saiki yaikuya iku [[Qaboos bin Said Al Said]] sing nggulingaké [[bapak]]é dhéwé, [[Said bin Taimur]], sing kuwasa ing taun [[1932]] nganti [[23 Juli]] [[1970]]. Jembar wewengkon Oman luwih kurang separo jembar Pulo [[Sumatra]].
 
== Delengen uga ==
17.997

besutan