Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
Korea Kidul banjur ngrembaka dadi nagara [[dhémokrasi|demokratis]] sauntara Korea Lor mawa haluan [[komunis]]. [[Gendéra Panunggalan]] Korea asring dipigunakaké kanggo mrepresentasikaké Korea nalika ajang ulah raga internasional, nanging gendéra mau dudu arupa gendéra resmi kaloro nagara.
 
Amarga jaman dinasti-dinasti sajarah wis rampung, istilah Korea saiki didhèfinisikaké adhedhasar gabungan 2 entitas sing kabagi déning Garis ''Demarkasi Militer'' pararel 38, yaikuya iku [[Korea Lor]] lan [[Korea Kidul]]. Semenanjung Korea ing sisih lor diwatesi déning [[RRT]] lan [[Rusia]] ing sisih lor-wétan, sarta [[Jepang]] ing sisih kidul-wétan sing dipisahaké karo [[selat Korea]].
 
== Geleri ==
17.997

besutan