Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
Yugoslav Republic of Macedonia''' ('''F.Y.R.O.M.'''), pending resolution of a [[Makedonia naming dispute|naming dispute with Yunani]].<ref>[http://www.un.org/documents/ga/res/47/a47r225.htm United Nations Resolution 225 (1993)]</ref>
-->
[[Ibukutha]] Republik Makedonia yaikuya iku [[Skopje]], kanthi 500,000 padunung, lan ana sawetara kutha kang gedhé antara liya [[Bitola]], [[Kumanovo]], [[Prilep]], [[Tetovo]], [[Ohrid]], [[Veles (city)|Veles]], [[Štip]], [[Kočani]], [[Gostivar]] lan [[Strumica]]. Ana luwih saka 50 [[tlaga]] alam lan gawéan lan nembelas [[gunung]] sing dhuwuré luwih saka 2,000 meter (6,550&nbsp;{{ft}}) sadhuwuré [[lumahing segara]].
 
Nagara Republik Makedonia minangka anggota [[United Nations|PBB]], [[Dhéwan Éropah]], [[La Francophonie]], [[World Trade Organization]] (WTO), lan [[Organization for Security and Cooperation in Europe]] (OSCE). Wiwit [[Desember 2005]] uga dadi calon anggota [[European Union|Uni Éropah]] lan wis ndhaftar dadi anggota [[NATO]].
17.997

besutan