Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

9 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kabupaten → kabupatèn using AWB
}}
 
'''Powiat Maków''' iku sawijining ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Ibukuthané yaikuya iku [[Maków Mazowiecki]] . Powiat iki papané ana ing [[provinsi Mazowia]] lan nduwé padunung 46.658 jiwa.
 
{{Mazowia }}
17.997

besutan