Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB
}}
'''BV Borussia Dortmund''' inggih punika klub sèpak bola ing [[Jerman]] bèrbasis ing kota [[Dortmund]], [[Westphalia]].
Borussia dortmund punika yaikuya iku kawiwitan tim [[jerman]].<ref>http://www.bvb.de/?_%1B%E4%F4%9D</ref>
== Daftar pemain ==
=== Skuat utama ===
17.997

besutan