Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

8 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
|Basa resmi = [[Basa Makedonia]]<sup>1</sup>
|demonym = Macedonian
|IbukuthaKutha krajan = [[Skopje]]
|latd=42 |latm=0 |latNS=N |longd=21 |longm=26 |longEW=E
|largest_city = [[Skopje]]
Yugoslav Republic of Macedonia''' ('''F.Y.R.O.M.'''), pending resolution of a [[Makedonia naming dispute|naming dispute with Yunani]].<ref>[http://www.un.org/documents/ga/res/47/a47r225.htm United Nations Resolution 225 (1993)]</ref>
-->
[[IbukuthaKutha krajan]] Republik Makedonia ya iku [[Skopje]], kanthi 500,000 padunung, lan ana sawetara kutha kang gedhé antara liya [[Bitola]], [[Kumanovo]], [[Prilep]], [[Tetovo]], [[Ohrid]], [[Veles (city)|Veles]], [[Štip]], [[Kočani]], [[Gostivar]] lan [[Strumica]]. Ana luwih saka 50 [[tlaga]] alam lan gawéan lan nembelas [[gunung]] sing dhuwuré luwih saka 2,000 meter (6,550&nbsp;{{ft}}) sadhuwuré [[lumahing segara]].
 
Nagara Republik Makedonia minangka anggota [[United Nations|PBB]], [[Dhéwan Éropah]], [[La Francophonie]], [[World Trade Organization]] (WTO), lan [[Organization for Security and Cooperation in Europe]] (OSCE). Wiwit [[Desember 2005]] uga dadi calon anggota [[European Union|Uni Éropah]] lan wis ndhaftar dadi anggota [[NATO]].
62.839

besutan