Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: éjaan using AWB
}}
 
'''Republik Makédonia''' (Република Македонија, ''Republika Makedonija''<ref name="language">[http://www.britannica.com/nations/Macedonia Britannica], ''Macedonia'', Retrieved on [[2007-06-18]].</ref>) {{Audio|Makedonija.ogg|rungokna}}, iku sawijining nagara kang ora nduwèni pantaipasisir ([[landlocked]]) kang dumunung ana ing [[Balkans|Semenanjung Balkan]] ing wetan-kidul [[Éropah]]. Nagara Macedonia wewatesan karo [[Serbia]] ing sisih lor, [[Albania]] ing sisih kulon, [[Yunani]] ing sisih kidul, lan [[Bulgaria]] ing sisih wétan.
<!--
It was admitted to the [[United Nations]] in 1993; however, the UN and many other international institutions and countries use the provisional reference '''the former
62.839

besutan