Statistik

Statistik kaca
Kaca isi50.667
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
136.609
Barkas unggahan5.451
Pétungan besutan
Gunggung suntingan wiwit Wikipedia diwiwiti1.388.750
Besutan rata-rata saben kaca10,17
Statistik panganggo
Panganggo kadhaftar33.601
Para panganggo aktif (pratélaning anggota)
(Panganggo sing ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
82
Bot (pratélaning anggota)56
Pangurus (pratélaning anggota)8
Birokrat (pratélaning anggota)3
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (pratélaning anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (pratélaning anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Bot Flow (pratélaning anggota)1
Pamriksa panganggo (pratélaning anggota)0
Statistik liya
Pesan massal dalam antrian0