Statistik

Statistik kaca
Kaca isi50.166
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
131.584
Barkas unggahan5.284
Pétungan besutan
Gunggung suntingan wiwit Wikipedia diwiwiti1.197.101
Rata-rata suntingan saben kaca9,10
Statistik panganggo
Panganggo kadhaftar30.858
Para panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
78
Bot (daftar anggota)56
Pangurus (daftar anggota)8
Birokrat (daftar anggota)3
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (daftar anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (daftar anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Bot Flow (daftar anggota)1
Pamriksa panganggo (daftar anggota)0
Statistik liya
Queued mass messages0