Statistik

Statistik kaca
Kaca isi54.680
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
142.853
Barkas unggahan5.451
Pétungan besutan
Gunggung suntingan wiwit Wikipedia diwiwiti1.423.939
Besutan rata-rata saben kaca9,97
Statistik panganggo
Panganggo kadhaftar35.016
Para panganggo aktif (pratélaning anggota)
(Panganggo sing ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
106
Bot (pratélaning anggota)56
Pangurus (pratélaning anggota)8
Birokrat (pratélaning anggota)3
Steward (pratélaning anggota)0
Sing gawé akun (pratélaning anggota)0
Importir (pratélaning anggota)0
Importir transwiki (pratélaning anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (pratélaning anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (pratélaning anggota)0
Pamriksa panganggo (pratélaning anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (pratélaning anggota)0
Bot Flow (pratélaning anggota)1
Statistik liya
Words in all content pages7.077.367
Pesan massal dalam antrian0