Statistik

Statistik kaca
Kaca isi50.311
Gunggung kaca
(Kabèh kaca ing wiki iki, kalebu kaca parembugan, alihan, lsp.)
133.301
Barkas unggahan5.343
Pétungan besutan
Gunggung suntingan wiwit Wikipedia diwiwiti1.265.002
Rata-rata suntingan saben kaca9,49
Statistik panganggo
Panganggo kadhaftar31.353
Para panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing ngayahi aktivitas jroning 30 dina pungkasan)
120
Bot (daftar anggota)56
Pangurus (daftar anggota)8
Birokrat (daftar anggota)3
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (daftar anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (daftar anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Bot Flow (daftar anggota)1
Pamriksa panganggo (daftar anggota)0
Statistik liya
Queued mass messages0