Tuduhaké menu pokok

Kaca kang kanggo tranklusi akèh dhéwé

Dhata ing ngisor iki kasimpen ing telih, lan pungkasan dianyari 22 Juli 2019 14.27. Paling akèh ana 5.000 kasil ing telih iku.

Nuduhaké nganti 50 kasil sajeroning penthangan #1 tekan #50.

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

  1. Modhul:Arguments‏‎ (kanggo ing 54.765 kaca)
  2. Modhul:Navbar‏‎ (kanggo ing 44.538 kaca)
  3. Modhul:Buffer‏‎ (kanggo ing 36.455 kaca)
  4. Modhul:Asbox‏‎ (kanggo ing 36.455 kaca)
  5. Cithakan:Asbox‏‎ (kanggo ing 36.454 kaca)
  6. Cithakan:Infobox‏‎ (kanggo ing 32.936 kaca)
  7. Modhul:Infobox‏‎ (kanggo ing 32.935 kaca)
  8. Modhul:String‏‎ (kanggo ing 30.955 kaca)
  9. Cithakan:Main other‏‎ (kanggo ing 30.215 kaca)
  10. Modhul:Check for unknown parameters‏‎ (kanggo ing 29.328 kaca)
  11. Cithakan:Reflist‏‎ (kanggo ing 28.299 kaca)
  12. Modhul:If empty‏‎ (kanggo ing 27.917 kaca)
  13. Cithakan:If empty‏‎ (kanggo ing 27.916 kaca)
  14. Modhul:Navbox‏‎ (kanggo ing 27.555 kaca)
  15. Cithakan:Navbox‏‎ (kanggo ing 27.218 kaca)
  16. Cithakan:Yesno‏‎ (kanggo ing 26.788 kaca)
  17. Cithakan:PAGENAMEBASE‏‎ (kanggo ing 26.717 kaca)
  18. Cithakan:Both‏‎ (kanggo ing 26.476 kaca)
  19. Cithakan:Flag‏‎ (kanggo ing 25.957 kaca)
  20. Cithakan:Flag/core‏‎ (kanggo ing 25.935 kaca)
  21. Cithakan:Infobox settlement‏‎ (kanggo ing 25.723 kaca)
  22. Cithakan:Country data Indonésia‏‎ (kanggo ing 23.457 kaca)
  23. Modhul:Citation/CS1/Configuration‏‎ (kanggo ing 18.749 kaca)
  24. Modhul:No globals‏‎ (kanggo ing 18.725 kaca)
  25. Modhul:Yesno‏‎ (kanggo ing 18.475 kaca)
  26. Modhul:Citation/CS1/Whitelist‏‎ (kanggo ing 17.829 kaca)
  27. Modhul:Citation/CS1/Utilities‏‎ (kanggo ing 17.829 kaca)
  28. Modhul:Citation/CS1/Identifiers‏‎ (kanggo ing 17.829 kaca)
  29. Modhul:Citation/CS1/Date validation‏‎ (kanggo ing 17.829 kaca)
  30. Modhul:Citation/CS1/COinS‏‎ (kanggo ing 17.829 kaca)
  31. Modhul:Citation/CS1‏‎ (kanggo ing 17.829 kaca)
  32. Cithakan:Désa-stub‏‎ (kanggo ing 16.543 kaca)
  33. Cithakan:Cite web‏‎ (kanggo ing 15.665 kaca)
  34. Cithakan:Nowrap‏‎ (kanggo ing 13.785 kaca)
  35. Cithakan:Désa‏‎ (kanggo ing 11.871 kaca)
  36. Cithakan:Box-shadow‏‎ (kanggo ing 11.716 kaca)
  37. Cithakan:Border-radius‏‎ (kanggo ing 11.711 kaca)
  38. Cithakan:•‏‎ (kanggo ing 11.593 kaca)
  39. Cithakan:Navigasi ID Provinsi‏‎ (kanggo ing 10.310 kaca)
  40. Modhul:Side box‏‎ (kanggo ing 10.225 kaca)
  41. Cithakan:Side box‏‎ (kanggo ing 10.211 kaca)
  42. Cithakan:Sister project‏‎ (kanggo ing 9.829 kaca)
  43. Modhul:Wikidata/i18n‏‎ (kanggo ing 9.821 kaca)
  44. Modhul:Wikidata‏‎ (kanggo ing 9.821 kaca)
  45. Cithakan:Commons‏‎ (kanggo ing 9.307 kaca)
  46. Cithakan:Kalurahan-stub‏‎ (kanggo ing 9.239 kaca)
  47. Cithakan:Stub‏‎ (kanggo ing 9.211 kaca)
  48. Modhul:Namespace detect/data‏‎ (kanggo ing 8.929 kaca)
  49. Modhul:Namespace detect/config‏‎ (kanggo ing 8.929 kaca)
  50. Modhul:Namespace detect‏‎ (kanggo ing 8.929 kaca)

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)