Azad University Cross Team

Azad University Cross Team ya iku tim balap sepédah saka Iran kang asalé saka Universitas Islam Azad. Tim balapan ini ana wiwit taun 2007 kanthi jeneng Islamic Azad University Cycling Team, banjur ganti jeneng ing taun 2012 dadi Azad University Cross Team.

Azad University Cross Team
Kode UCIAZC
BasisUniversitas Islam Azad: Teheran, Bendera_Iran Iran
Didirikan2007 (2007)
20072008
20092011
2012–saiki
Islamic Azad University Cycling Team
Azad University Iran
Azad University Cross Team
Werna tim Werna tim Werna tim
Werna tim
 
Kostum

Ing Indonésia, tim iki ngukir prèstasi ing kajuwaraan balap sepédah internasional, ya iku Tour de Singkarak