Tuduhaké menu pokok
Gendhèra
Flag of Baden-Württemberg.svg
Gendhèra Dines
Flag of Baden-Württemberg (state, greater arms).svg
Lambang
Grosses Landeswappen Baden-Württemberg.png
Statistik
Kutha krajan:Stuttgart
Wewengkon:35,742 km²
Padunung:10.694.215 (2004)
Kapadhetan:299 jiwa/km²
Situs web:baden-wuerttemberg.de
ISO 3166-2:DE-BW
Pulitik
Mahamantri:Winfried Kretschmann‎ (Grüne)
Parté kang kuwasa:Grüne/SPD coalition
Péta
Germany Laender Baden-Wuerttemberg.png

Karo ambané kang 35.742 km² lan cacah kang ndunungi 10,7 yuta jiwa, Baden-Württemberg iku praja kang papané ana kidul-kulon Jerman lan ing sisih wétan samipaning kali Rhine. Kutha krajané iku Stuttgart.

Pamérangan administratifBesut