Papan Anggegana Moses Kilangin

Papan Anggegana Moses Kilangin ya iku siji papan anggegana kang nduwèni kod WABP kagolong Papan Anggegana ing Indonésia.

Papan Anggegana Moses Kilangin
Ringkesan
NgladèniTimika, Nduga, Lanny Jaya, Asmat
PernahTimika
Élevasi MISLS31,39M m / 102,98556430446195 ft
KoordhinatLatitude S04* 31.8833', Longtitude E136* 53.3000'
Sana playu
Ener Dawa Palumahan
m ft
2,340 7,675 Aspal

Pranala njabaBesut

Cathetan sikilBesut