Bandung, Tulungagung

kacamatan ing Kabupatèn Tulungagung, Indonésia

Bandung iku kacamatan ing Kabupatèn Tulungagung.[1]

Bandung
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBandung
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 8°09′27″S 111°45′54″E / 8.15743°S 111.76508°E / -8.15743; 111.76508Koordhinat: 8°09′27″S 111°45′54″E / 8.15743°S 111.76508°E / -8.15743; 111.76508
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTulungagung
Kodhe laladan
administrasi
35.04.17

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.