Bangsa Mongol iku bangsa kang ana ing Mongolia lan sakitaré. Ing RRC bangsa iki akeh ing Mongolia Njero.

Bangsa Mongol Suku Mongol
Jumlah populasi
sekitar 5.000.000
Kawasan dengan konsentrasi signifikan
Bahasa
Bahasa Mongolia
Agama
Shamanisme, Buddhisme, Islam
Dhokumèntasi[gawé]


ReferensiBesut