Bart D. Ehrman ( lair ing Lawrence, Kansas, Amerika Sarékat, 5 Oktober 1955; umur 64 taun) yaiku ahli teologi ing bidang Prajanjian Anyar saka Amerika Serikat . Cacahing tulisan lan pertalan Ehrman saora-orané ana 25 buku, kalebu 3 buku teks pendhidhikan dhuwur. Ehrman fokus marang panyaruwé tekstual Prajanjian Anyar, Yesus ing sejarah, lan pangembanganing gereja wiwitan (Indonésia: gereja perdana).

RujukanBesut