Tuduhaké menu pokok

Basa Tahiti ya iku wangun basa Austronesia lan basa nasional Polinesia Prancis. Kanthi cacah panuturé kurang luwih nagnthi 120.000 jiwa.

Tahiti
Reo Mā'ohi
AsalPolinesia Perancis
LaladanTahiti
Panyatur asli
120,000 (tanpa surya)
Status resmi
Basa resmi ing
Polinesia Perancis
Kodhe basa
ISO 639-1ty
ISO 639-2tah
ISO 639-3tah

Pranala njabaBesut