Tuduhaké menu pokok
Tandha taktis Batalyon

Batalyon iku tataran ékan militèr kang dumadi saka loro nganti enem kompi, kang biyasa dibawahi prajurit kanthi pangkat Letnan Kolonèl. Istilah batalyon béda-béda ing sawenèh nagara. Sawijining batalyon racaké minangka péranganing siji rèsimèn, grup, utawa brigade, gumantung saka sistem organisasi kang dianggo.

Uga delengenBesut

Cithakan:Ékan militèr