Tuduhaké menu pokok
Ahli bedhah pinuju ngayahi pembedhahan

Bedhah utawa pambedhahan (Basa Inggris: surgery, Basa Yunani: cheirourgia "gawéan tangan") iku spesialisasi sajeroning kadhokteran kang nambani lelara utawa tatu kanthi operasi manual lan instrumen. Ahli bedhah (surgeon) bisa wujud dhokter, dhokter untu, utawa dhokter kéwan kang duwé spesialisasi sajeroning babagan èlmu bedhah.

Pranala njabaBesut