Bella Esperance Lie

Bella Esperance Lie ya iku paraga. [1] Miyos ing Singapura, 6 Juni 1965. [1] Agama: Kristen. [1] Pawiyatan: Secondaray School (SMA) Singapura. [1] Kapisanan dhèwèké bola-bali Singapura-Jakarta, pungkasané dhèwèké manggon ana ing Indonésia awit warsa 1990. [1] Bella nyoba ing jagad modé. [1] Banjur dhèwèké mundur, amarga kerasa endhèk (167 cm). [1] "Peragawati saiki akèh sing dhuwur", kandhané. [1] Nanging kiprahé bocah wadon ayu iki ing jagad filem lumayan. [1] Diwiwiti mawi Terang Bulan Ditengah Hari (1988). [1] Jenengé kondhang sak wat sawisé kalebu nominasi kinarya aktris jempolan FFI 1992 ing Bibir Mer (1991), kang disutradarai menyang Arifin C. Noer (1941-1995). [1] Wiwit 1991 punika dhèwèké mandeng ing geber kaca, awit Halimun (1991). [1]

Filmografi : Terang Bulan Ditengah Hari (1988), Catatan Si Boy III (1989), Kasih Melodi (1990), Perempuan Kedua (1990), Bibir Mer (1991), Tiada Titik Balik (1991), Bidadari Berambut Emas (1992). [1]

Sinetron : Halimun (6 babagan, 1991), Guru Natalia (1992), Serenade Biru (5 babagan, 1994), Mutiara Cinta (1995-1996), Nikita (13 babagan, 1996), Tirai Kasih Yang Terkoyak (1996-1997), Jalan Kehidupan (1997), lan saliya-liyané manèh. [1]

Cathetan sikilBesut

  1. a b c d e f g h i j k l m n Suharto 1999, k. 93.

BibliografiBesut

  • Suharto, ed. (1999). Apa Siapa Orang Film Indonesia. Jakarta: Percetakan Jaya Abadi.