William Gates, ugi ingaran Bill Gates (28 Oktober 1955) iku wong paling sugih sadonya. Dhèwèké iku pamimpiné parusahan Microsoft Corporation.

Bill Gates
Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.