Bison

Bison iku sajinising sapi mawa kuku genep sing sajatiné kawangun saka 6 spesies. Nanging saiki namung rong spesies sing isih urip ya iku wisent (Bison bonasus) ing Éropah lan Bison Amérika (Bison bison) ing Amérika Lor. Saben subspesies iki ngandhut rong subspesies manèh.

Bison Amérika
Wisent utawa "Bison Éropah"