Tuduhaké menu pokok

Blegudreg, bludgreg (saka basa Walanda: bloeddruk) utawa hipertènsi punika istilah kaanan médhis bab inggah-inggahanipun tekanan rah kanthi kronis ing dalem wekdal ingkang dangu.