Bochotnica

Bochotnica iku sawijining désa ing nagara Polen, ana ing antarané Puławy lan Lublin, ing Kali Wisła. Désa ing sajerone Puławy County lan Lublin Voivodeship. Pedununge 1.500 (taun 2010).