Banyu bocor

Bocor minangka cara sawijining dalan (racaké bocor iku bageyan sekedhik) kanggo cuwèran kanggo metu saka wadhah utawa sistem nyebrang metu utawa ing njaba materi mlebu. Bocor racaké ora disenengi. [1]

CathetanBesut

  1. Cheng, E. et al., Chemistry - A Modern View 2, Aristo-Wilson, Hong Kong, 2004