Tuduhaké menu pokok
Banyu bocor

Bocor minangka cara sawijining dalan (padatané

B

bagian sekedhik) kanggo Cairan kanggo metu saka wadhah utawa sistem nyebrang cairtacul, ank utawa cangkulwadhahgidini isi kontaner metu utawa ing njaba materi mlebu. Bocor biasane ora disenengi. [1]

CathetanBesut

  1. Cheng, E. et al., Chemistry - A Modern View 2, Aristo-Wilson, Hong Kong, 2004