Bom kutha Sala 2016

Bom Kutha Sala 2016 ya iku salah sawijiné insiden teroris ing kutha Sala, nagara Indonésia[1]. Insiden pati tunggal iki uga kadadéan ana ing salajengipun kantor pulisi kutha Sala nalika tanggal 5 Juli 2016 [2].

Bom kutha Sala 2016
Péranganing Terorisme
PernahDalan Adi Sucipto No. 2, Kacamatan Banjarsari, Kutha Sala
Koordhinat[https://goo.gl/maps/BTx9fz5DVrr
TanggalJuli 5, 2016; 4 taun kapungkur (2016-07-05)
u. 2:00 a.m. – c. 5:00 a.m. EDT (UTC−04:00)
InceranPara pajabat ing Mapolresta Sala
GamansSIG Sauer
Glock 17
Pepati2 tiyang (karo lelaku)
Tatu tan fatal
1 tiyang

Cathetan sukuBesut

Pranala njabaBesut

Rujukan bukuBesut

  • Omer, Atalia (2015). Nationalism and the Comparative Study of Religious Ethics Future Trajectories. Pennsylvania: Penn State University Press. ISBN 978-602-298-280-7.