Brajan, Prambanan, Klathèn

Brajan iku désa ing Kacamatan Prambanan, Kabupatèn Klathèn, Jawa Tengah.[1]

Brajan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBrajan
Brajan kapernah ing Kabupatèn Klathèn
Brajan
Brajan
Brajan kapernah ing Jawa Tengah
Brajan
Brajan
Brajan kapernah ing Indonésia
Brajan
Brajan
Koordhinat: 7°43′53″S 110°31′30″E / 7.73131°S 110.52487°E / -7.73131; 110.52487Koordhinat: 7°43′53″S 110°31′30″E / 7.73131°S 110.52487°E / -7.73131; 110.52487
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKlathèn
KacamatanPrambanan
Kodhe laladan
administrasi
33.10.01.2014

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)