Buku cathetan

Buku catetan (uga dikenal minangka notepad, pad pad, drawing pad, utawa pad legal ) yaiku buku utawa tumpukan kaca kertas sing asring dikalahake lan digunakake kanggo keperluan kayata ngrekam cathetan utawa memori, nulis liyane, nggambar utawa scrapbooking . Jenis ikatan utama yaiku bantalan, sampurna, spiral, sisir, sewn, clasp, disk, lan tekanan, sawetara bisa digabung. Naleni cara bisa mengaruhi apa notebook bisa ngapusi warata nalika mbukak lan apa kaca sing kamungkinan disuwun. Bahan sampul biasane beda karo bahan permukaan tulisan, luwih awet, luwih dekoratif, lan luwih nempel. Uga luwih kenthel tinimbang kaca, sanajan digabungake. Bahan sampul ora kudu nyebabake kerusakan utawa rasa ora nyaman.

Notebook
Cathetan ing notebook