Tuduhaké menu pokok
Èlemèn-èlemèn siji bunderan.

Sajeroning géomètri Euklid, siji bunderan iku himpunan kabèh titik ing babagan sajeroning let tinentu, kang diarani driji-driji, saka siji titik tinentu, kang diarani punjer. Bunderan iku conto saka kurva katutup prasaja, mbagi babagan dadi pérangan njero lan pérangan njaba.

Pranala njabaBesut

Wikibooks Subjek:Matematika gadhah kaca kanthi sesirah

Cithakan:Irisan krucut