Café con leche

Café con leche ('kopi karo susu') minangka salah sawijining jinis omben-omben kopi Spanyol sing kasusun saka kopi sing kuat (biasane espresso ) dicampur karo susu scal ing jumlah sing padha. Jumlah susu bisa luwih akeh ing café con leche en vaso utawa café con leche de desayuno . [1] Gula utawa pemanis ditambahake miturut rasa. Babagan iki padha karo kafèt Italia lan kafe Prancis au lait .

Café con leche
Café con leche.jpg
Café con leche from Lugo, Spain
Jeneng liyanéCafebar
AjanganBeverage
Panggonan asalSpain
Hawa ajanganHot
Woworan pokokCoffee, milk
VariasiCafé au lait, caffè e latte
Ènergi panganan
(per ajangan)
103 kcal (431 kJ)
Buku masakan: Café con leche  Médhia: Café con leche

ReferensiBesut

 

  1. Coffee Supremacy: Spanish Latte