Candhi Dhukuh

Candhi Dukuh iku candhi kang papané wonten ing Jawa Tengah kapernah wonten ing laladan Ambarawa.[1] Kapernah panggon candhi menika ing Désa Rowoboni, Kecamatan Banyubiru, Kabupatèn Ambarawa.[2] Candhi punika panginggalanipun kerajan majapahit yaiku jamané Prabu Brawijaya sing mimpin.[2]

Chatetan SikilBesut

  1. Van Hoeve. Ensiklopedia Indonésia, Jilid 7. Jakarta: Ichtiar Baru. p. 868. Unknown parameter |coauthor= ignored (|author= suggested) (pitulung)
  2. a b "Candhi Dukuh". Dibukak ing May 2, 2014.