Caraway

Caraway, uga dikenal minangka adas meridian [1] lan jinten Persia ( Carum carvi ), minangka tanduran biennial ing kulawarga Apiaceae, asale saka Asia kulon, Eropa, lan Afrika Lor. [2] [3] [4] [5]

Woh-wohan Caraway

Woh-wohan sing biasane digunakake umume, duwe rempah-rempah lan ambu sing kaya rasa anise sing asale saka minyak esensial, umume carvone, limonene, [6] lan anethole . [7] Caraway digunakake minangka rempah -rempah ing roti, utamane roti rai . [8]

ReferensiBesut

  1. Caraway
  2. "Caraway". About.com. Dibukak ing February 16, 2016.
  3. "Anise Seed Substitute". Buzzle.com. Diarsip saka sing asli ing September 15, 2015. Dibukak ing February 16, 2016.
  4. "English Malayalam Spice Names". Recipes.malayali.me. 2008-11-07. Dibukak ing 2013-01-25.
  5. "Caraway". Word Crops Database. Dibukak ing February 16, 2016.
  6. "Chemical Composition and Antiulcerogenic Activity of the Volatile Oil from Carum Carvi". Diarsip saka sing asli ing 2014-03-04.
  7. María D. López; María J. Jordán; María J. Pascual-Villalobo (2008). "Toxic compounds in essential oils of coriander, caraway and basil active against stored rice pests". Journal of Stored Products Research. 44 (3): 273–278. doi:10.1016/j.jspr.2008.02.005.
  8. Rodale's Illustrated Encyclopedia of Herbs