Tuduhaké menu pokok
Miturut dom jam saka dhuwur: Cardiff Bay, Senedd, Universitas Cardiff lan Stadion Millenium

Cardiff (basa Welsh Caerdydd) ya iku kutha krajan lan kutha gedhé dhéwé ing Wales.[1] Kutha iki jembaré 140,3 km2 lan ndarbèni sing ndunungi 341.054 jiwa (2010). Cardiff iku kutha gedhé dhéwé kaping 10 ing Britania.

Cathetan sukuBesut

  1. articlestreet.com diundhuh tanggal 19 mei 2012