Carlyle Arnold Glean

Carlyle Arnold Glean inggih punika satunggaling pulitikus Grenada, sapunika piyambakipun ngasta Gubernur Jenderal Grenada. Piyambakipun dados Mantri Pendidikan wonten Pamaréntahanipun Nicholas Brathwaite wiwit warsa 1990 ngantos 1995.


Jabatan pamaréntahan
Kang sadurungé
{{{before}}}
{{{title}}} Isih njabat