Cecek

Cecek[1] utawa titik ya iku pada (cara Indonésia: tanda baca) kang digunakaké kanggo nengeri pungkasaning sawiji ukara ing manéka basa. Tenger iki awujud cecek cilik sing disèlèhaké ing pungkasan sawiji baris saka sawiji ukara, kaya ta ing pungkasan ukara.[2]

.
Cecek utawa titik

RujukanBesut

Cathetan sukuBesut

  1. Poerwadarminta 1939, k. 637"cêcêk: kn. titik; di-[x]-i: 1 dititiki, ditulisi; 2 dicoblosi cilik-cilik; 3 diusêk-usêkake (tmr. têgêsan lsp); kc. cêcak."
  2. "period_1 noun". Oxford Learner's Dictionaries. Dibukak ing 2020-10-25.

Pratélan pustakaBesut