Charley Craig ya iku bocah cilik sing asalé saka Inggris kang didhaku dadi bocah paling kuwat ing nagarané.[1] Bobot awaké mung 32 kg.[1] Dhèwèké iku bisa usung-usung bobot nganti ngluwihi bobot awaké, nganti bisa tekan dhuwur sirahé.[1] Prèstasiné rong sasi kapungkur, dhèwèké éntuk jawara pas awaké isih 28,5 kg.[1]

Craig iki tepung karo ulah raga angkat-angakat iki saka ibuné, kang jenengé Amanda Black.[1] Umur ibuné saiki wis 37 taun.[1] Kala embèn dhèwèké iku dadi atlit angkat-angkat iki nganti 20 taun.[1]

Craig duwé pepénginan yèn ta mbésuk bisa njuwarani olimpiade ing London kaya Zoe Smith, kang wis ngrebut mendhali emas mangsa umur 16 taun, ing Commonwealth Youth Games 2008.[1] Banjur bisa makili Inggris ing London Olympics suk taun 2012.[1]

Cathetan sikilBesut

  1. a b c d e f g h i [1] (Kaundhuh tanggal 25 Mèi 2011)