Charles Fleischer

Charles Fleischer (lair ing Amérikah Sarékat, 27 Agustus 1950; umur 71 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Fleischer, 2011

Cathetan sukuBesut