Tuduhaké menu pokok

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Charlie's Angels iku sawijining Seri TV ngenani telung wanita sing nyambut gawé marang sawijining agèn invèstigator pribadi (private investigator), lan dadi sing pisanan peran mangkono iku diayahi déning wanita. Seri TV iki digiyaraké ing Amérikah Sarékat déning stasiun TV Jaringan Televisi ABC wiwit taun 1976 nganti taun 1981 lan dadi seri TV sing paling populèr ing taun 1970an. Charlie's Angels kacipta déning Ivan Goff lan Ben Roberts lan diprodhuksi déning Aaron Spelling lan Leonard Goldberg.

RujukanBesut

Pranala njabaBesut