Charlotte's Web

Charlotte's Web iku sawijining buku bocah yang ditulis déning E. B. White. Pisanan dibabar taun 1952, buku iki nyritakaké siji babi sing jenengé Wilbur lan kekancan karo kalamangga Charlotte. Buku iki diilustrasèkaké déning Garth Williams. Publishers Weekly ngakoni buku iki minangka buku bocah paling laris sadawaning taun 2000.[1].

Charlotte's Web
CharlotteWeb.png
Sampul buku
PanganggitE. B. White
PamethaGarth Williams
NagaraAmérikah Sarékat
BasaInggris
GènreBocah
PangecapanHarperCollins
Kala babar
1952
Jinis saranaCithak
Kaca192 kaca
ISBN0-06-028298-3

Sawetara filem sing diadaptasi saka novèl iki:

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut