Christopher Corey Smith

Christopher Corey Smith (lair ing Amérika Sarékat, 17 Juli 1962; umur 60 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Christopher Corey Smith
Lair (1962-07-17) Juli 17, 1962 (umur 60)
Amérika Sarékat Amérika Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaChristopher Smith

Chris Smith Christopher Kent

Chris Kent
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1985-

Cathetan sukuBesut