Chuncheon

Chuncheon inggih punika satunggaling nama kutha wonten ing Korea Kidul. Mapanipun Chuncheon punika wonten ing sisih wetan. Mliginipun wonten ing Provinsi Gangwon. Nalika wonten ing taun 2001, kutha punika gadhah penduduk ingkang kathahipun 252.019 jiwa kanthi wiyaripun wewengkon 1.116,43 km². Kutha punika gadhah angka padating penduduk agengipun 225 jiwa/km². Kutha punika kalebet ibukota ing provinsi punika.

Pirsani ugiBesut

Pranala njawiBesut

Cithakan:Gangwon


Cithakan:Koréa Kidul-geo-stub