Ciauscolo

Ciauscolo ( palafalan jroning basa Italia: [tʃaˈuskolo] ; kadang uga dieja ciavuscolo utawa ciabuscolo ) yaiku maneka salame Italia, khas wilayah Marche [1] (utamane ing Provinsi Macerata ), sanajan uga digunakake ing Umbria ing sacedhake (utamane ing wilayah Foligno lan bagean Valnerina sisih lor). [2]

Ciauscolo
Ciauscolo.jpg
Salame ciauscolo
Jeneng liyanéCiavuscolo
Panggonan asalItaly
Tlatah utawa prajaMarche
Woworan pokokPork
Buku masakan: Ciauscolo  Médhia: Ciauscolo

RujukanBesut

  1. The Sagra del Ciauscolo in Moresco
  2. A Moresco is the weekend of ciauscolo