Cithakan:2011 Sendai earthquake and tsunami casualties dead

15.269

Cithakan iki gawe sing tewas nang Lindhu lan tsunami Sendai 2011 saka sumber iki:

  1. "Damage Situation and Police Countermeasures associated with 2011 Tohoku district – off the Pacific Ocean Earthquake" (PDF). Japanese National Police Agency. 29 May 2011. Dijupuk 29 May 2011. 

Cithakan iki gawe gampangno yen ana perubahan korban. Yen ana sumber liyane, monggo ditambah nang ngisore.