Cithakan:2011 Sendai earthquake and tsunami casualties injured

5.363

Cithakan iki gawe sing tatu ing Lindhu lan tsunami Sendai 2011 saka sumber iki:

  1. "Damage Situation and Police Countermeasures associated with 2011Tohoku district – off the Pacific Ocean Earthquake" (PDF). Japanese National Police Agency. 29 May 2011. Dijupuk 29 May 2011. 

Cithakan iki gawe gampangaké yèn ana owah-owahan jumlah korban. Yèn ana sumber liyane, mangga ditambah nang ngisore.