Cithakan:Country data Republik Makedonia

Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Republik Makedonia iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of Macedonia.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Republik Makedonia Jeneng artikel pokok (Republik Makedonia)
flag alias Flag of Macedonia.svg Jeneng gambar (File:Flag of Macedonia.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1992Flag of North Macedonia (1992–1995).svgFlag of North Macedonia (1992–1995).svg
SRFlag of North Macedonia (1946–1992).svgFlag of North Macedonia (1946–1992).svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
MKD (view) MKD Makédonia Lor
Macedonia, Republic of (view)Cithakan:Country data Macedonia, Republic ofCithakan:Country data Macedonia, Republic of
Macedonia (view) Macedonia Republik Makedonia
FYR Macedonia (view)Cithakan:Country data FYR MacedoniaCithakan:Country data FYR Macedonia
FYROM (view)Cithakan:Country data FYROMCithakan:Country data FYROM

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Republik Makedonia|1992}} Republik Makedonia
  • {{flagicon|Republik Makedonia|1992}}Republik Makedonia

Nganggo aliyas alihan


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Republik Makedonia

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo