Tuduhaké menu pokok
Kelurahan {{{jeneng}}}
{{{peta}}}
Peta lokasi Kelurahan {{{jeneng}}}
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
[[{{{dati2}}}]] [[{{{dati2}}} {{{jeneng dati2}}} | {{{jeneng dati2}}}]]
Kecamatan [[{{{kecamatan}}}, {{{jeneng dati2}}} | {{{kecamatan}}}]]
Jembar wewengkon {{{wewengkon}}}
Cacahing pedunung {{{pedunung}}}
 - Kapadhetan {{{kapadhetan}}}

Parameter

  • tipe: Kelurahan/Desa/Nagari/Kampung/Gampong (standar: Kelurahan)
  • peta
  • jeneng
  • provinsi
  • dati2: jenis dati2 (Kabupaten/Kutha)
  • dati3: jenis dati3 (Kecamatan/Distrik)
  • tipe pemimpin: nama jenis pemimpin (standar: Lurah)
  • jeneng pemimpin: jeneng pemimpin
  • wewengkon (jembar)
  • pedunung
  • kapadhetan

Dipigunakaké ing