Cithakan:Naraguna de-2

de-2Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [busak telih]

PanganggoBesut

  • AJA nurun sumberé kothak naraguna iki yèn panjenengan ora péngin kaca naragunané mlebu kategori sing salah lan/utawa macak kothak naraguna/cithakan dhobel.
  • Dèkèken kothak naraguna iki ing kaca naragunané panjenengan kaya mangkéné: {{Naraguna de-2}}
  • Dèkèken kothak naraguna iki ing Babel kaya mangkéné: {{Babel|Naraguna de-2}}
  • Cithakan iki bakal otomatis nambah kacané panjenengan nyang kategori iki:

Uga delengenBesut