Cithakan:Panganggo sr-1

sr-1Овај корисник поседује основно знање српског језика
Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [busak telih]

PanggunaBesut

  • AJA nurun sumberé kothak panganggo iki yèn panjenengan ora péngin kaca panganggoné mlebu kategori sing salah lan/utawa macak kothak panganggo/cithakan dhobel.
  • Dèkèken kothak panganggo iki ing kaca panganggoné panjenengan kaya mangkéné: {{Panganggo sr-1}}
  • Dèkèken kothak panganggo iki ing Babel kaya mangkéné: {{Babel|Panganggo sr-1}}
  • Cithakan iki bakal otomatis nambah kacané panjenengan nyang kategori iki:

Uga delengenBesut